AGAÇ VE KAĞIT SEKTÖRÜNÜN

ZORLU ŞARTLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN BURADAYIZ

Kağıt endüstrinde, karton, ahşap gibi üretimi olan proseslerin farklı makine parkurları mevcuttur. Bunun için farklı NLGI’larda üretimi olan, yüksek sıcaklık ve yüksek devirler için özel olarak üretilen Des Madeni Yağlar greslerimizi sizler için geliştirdik.

  • Greslerde akma mı yaşıyorsunuz?
  • Hortumlarda tıkanma mı yaşıyorsunuz ?
  • Kızakların bilyaları çok mu sık dağılıyor ?

OLUKLU ENDÜSTRİSİ İÇİN YAĞLAYICILAR

Oluklu endüstrisinin yüksek sıcaklık ve buhara maruz kalan makine ekipmanları için 200C’nin üzerindeki sıcaklıklar için özel olarak geliştirilen PFPE bazlı yağlayıcılarımızla, rulman ve zincirlerinde yağlama sürelerini uzatarak pasa ve aşınmayı önleyerek, makine ekipman ömürleri uzatan yağlayıcıları sizlere sunuyoruz.

Kağıt gıda ve ilaç sektörü için ambalaj malzemeleri üretiminde NSF onaylı gıda greslerimiz tercih ediliyor.

Makine parkurlarınız ve tribolojileri ile alakalı analiz ve bilgileri detaylı olarak işletmelerinizi ziyaret ederek hızlı çözümcül yaklaşımızı ile bizzat birinci elden yaparak spesiyal bir hizmet veriyoruz. Vereceğimiz yağlama performans analiz raporu ile, Prosesleriniz doğru yağlayıcı seçimi, doğru yağlama miktarı ile tanışacak. Bu da makine ekipman ömrünün artmasını sağlayacaktır. Laboratuar ortamında sizler için geliştirdiğimiz yağlayıcılarla kalıcı ve güvenilir hizmet sunuyoruz.